Background

InSight Worship / Your Promise Still Stands

Your Promise Still Stands; Uw belofte staat nog steeds. Zijn beloftes staan als een huis, nog steeds en voor altijd. Dat vinden wij genoeg reden om dit jaar voor de vijfde keer een feestje met jullie te vieren. Nog groter, nog toffer en met nog meer liefde voor onze Heer.

Ontevredenheid is een kunst waar wij Nederlanders heel goed in zijn geworden. Maar waarom kijken naar het negatieve als je op dezelfde aarde mag leven waar Jezus is geboren en waar Hij wonderen heeft verricht? Elke dag zou een feestje moeten zijn als je jezelf blijft herinneren aan de beloftes die Hij aan jou gemaakt heeft. Want het zijn er zóveel en iedereen is zó uniek; we halen allemaal kracht uit een ander deel van Gods woord. Zo ook het team van Insight. Fianne, Edwin en Ruben zijn ieder op hun eigen manier betrokken bij de band en bij Jezus:

ruben

“Hoi! Ik ga naar de Evangelische Gemeente in Stadskanaal en ik ben verantwoordelijk voor de beamer bij Insight. Your Promise Still Stands is erg belangrijk voor mij, omdat ik het zie als een belofte van God naar ons; dat Hij terugkomt!”
— Ruben, projectie

edwin

“Hallo! Ik kom uit Stadskanaal, ben getrouwd met Pauline en we hebben samen vier prachtige kinderen. Wij gaan met zijn allen al heel wat jaren naar de Baptistengemeente in Nieuw-Buinen. Toen ik werd gevraagd door Pim om bij Insight te gaan bassen moest ik wel even wennen. Hij vertelde dat Insight bekende worship liedjes zou spelen, maar ik kende er niet eens één haha! Nu is het juist de muziek waar ik niet meer zonder kan en vind ik het mooi om een klein schakeltje te mogen zijn bij Insight. Al zo lang geleden werd de belofte gemaakt dat Jezus als baby naar de aarde kwam en dat mogen we nog steeds vieren. De belofte dat Hij er altijd zal zijn als we onze harten voor Hem openstellen vind ik heel belangrijk, want Hij zal ons niet loslaten. God was er, is er en zal er áltijd zijn.”
— Edwin, bassist in de band

“Hoi! Ik kom uit Stadskanaal, ben getrouwd met Han en in verwachting van ons eerste kindje. Op dit moment zijn Han en ik niet aangesloten bij een “vaste gemeente”. Wel spelen we regelmatig in andere gemeentes en als we even niks te doen hebben zitten we voor ons oplaadmomentje in de Baptistengemeente Nieuw-Buinen. Ik ben bij InSight begonnen in het nazorg-team en heb wat geholpen met decoratie dingen, maar zit nu, sinds vorig jaar, als een van de zangeressen in de band. Your Promise Still Stands betekend voor mij eigenlijk de Beloftes die God mij mijn hele leven al geeft. Bij elke situatie in mijn leven weet ik dat Hij Zich aan Zijn woord houdt. Dat geeft me hoop en is iets waar ik me elke dag aan vasthoud. Het is niet altijd makkelijk, maar God maakt het wel elke keer weer waar.”
— Fianne, zangeres

Deze drie toppers en het hele Insight team willen aan jou laten zien dat wie je ook bent, wie Jezus is in jouw ogen en wat Zijn belofte betekent voor jou, je meer dan welkom bent om op 14 december samen met ons te vieren hoe groot onze God is. Zijn belofte staat, sta jij ook voor Hem?

Door: Anouk Timmer, 9 december 2019

Background

Over dit evenement

InSight Kerstspecial 2019: ``Your Promise Still Stands``

Info & Tickets