Background

InSight Worship / MINISTRY

We vinden het geweldig hoe we samen met jullie Gods Koninkrijk hier op aarde groot kunnen maken,
We hopen je hier te bemoedigen, maar het geloofsleven kent ook veel strijd en helaas ervaren we deze strijd vaak in ons leven.

Soms lijkt het wel of God heel ver van ons vandaan staat, maar juist in deze fases is het belangrijk om je geloof te behouden en God op de allerhoogste plaats te zetten. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, want God is liefde en Hij houdt van jou. Blijf vooral niet in deze negatieve sleur zitten en praat erover. Heb je niemand met wie je hierover kunt praten? Voel je vrij om ons een bericht te sturen en wij zullen je proberen verder te helpen.

Het kan ook zo zijn dat je geraakt bent door een van onze diensten. Misschien door de muziek, door de spreker of door een getuigenis die je gehoord hebt. Misschien sta je in vuur en vlam door een aanraking met de Heilige Geest, maar weet je niet met wie je hierover kunt praten. Het maakt niet uit of dit de eerste, de tweede keer of misschien al wel de tiende keer was dat je een aanraking had; wij zijn er om je te helpen!

InSight the Bible

Nynke

De komende weken zullen we een mini-serie aan foto’s plaatsen waarbij de band- en teamleden van InSight hun favoriete bijbeltekst met je zullen delen. Dit is InSight the Bible, met vandaag: Nynke.
“Ik heb niet echt een favoriete bijbeltekst, want er zijn zoveel mooie teksten, maar ik ben toch voor deze tekst gegaan:

‘Wees blij, want God gaat iets geweldigs voor u doen. Geef niet op als u het erg moeilijk krijgt en houd nooit op met bidden.’ ‭‭Romeinen‬ ‭12:12‬ (HTB)

Dit vind ik een bemoedigende tekst. Als je in een moeilijke periode zit, mag je bij God komen om Hem te vragen je te steunen en te helpen. En je mag altijd bij Hem komen, Hij zal altijd bij je zijn.
Dit is voor mij ook een herinnering dat je altijd bij Hem mag komen, ook als het goed gaat. Als je vrolijk bent mag je ook bij Hem komen om Hem te danken, want je mag weten dat Hij jou geweldige dingen heeft gegeven en nog zal geven. Deze tekst bemoedigt mij dus om altijd te blijven bidden, of het nou slecht gaat of juist goed.”
Background

Insight de Podcast

Ja, je leest het goed: er is een InSight de Podcast!  Een aantal teamleden zal spreken over verschillende geloofsonderwerpen, van luchtig tot zwaar en meer.  Met deze podcast hopen we je te inspireren, te bemoedigen, aan het denken te zetten en boven alles: je dichter bij God te brengen. Veel plezier!

Verder praten?

We hebben ook een e-mailadres ministry@insightworship.nl waar je met al je geloofsvragen mag komen. Neem contact met ons op en we zullen snel een reactie geven. We gaan in vertrouwen met je verhaal om en alleen een vertrouwenspersoon heeft toegang tot deze mailbox.

HEB JE VRAGEN, OF WIL JE GEWOON WAT KWIJT?

ANDERE KANALEN