Background

InSight Worship / MINISTRY

We vinden het geweldig hoe we samen met jullie Gods Koninkrijk hier op aarde groot kunnen maken,
maar het geloofsleven kent ook veel strijd en helaas ervaren we deze strijd vaak in ons leven.

Background

We kennen allemaal onze eigen worstelingen en soms lijkt het wel of God heel ver van ons vandaan staat, maar juist in deze fases is het belangrijk om je geloof te behouden en God op de allerhoogste plaats te zetten. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, want God is liefde en Hij houdt van jou. Blijf vooral niet in deze negatieve sleur zitten en praat erover. Heb je niemand met wie je hierover kunt praten? Voel je vrij om ons een bericht te sturen en wij zullen je proberen verder te helpen.

Het kan ook zo zijn dat je geraakt bent door een van onze diensten. Misschien door de muziek, door de spreker of door een getuigenis die je gehoord hebt. Misschien sta je in vuur en vlam door een aanraking met de Heilige Geest, maar weet je niet met wie je hierover kunt praten. Het maakt niet uit of dit de eerste, de tweede keer of misschien al wel de tiende keer was dat je een aanraking had; wij zijn er om je te helpen!

We hebben hiervoor een e-mailadres waar je met al je geloofsvragen mag komen. Neem contact met ons op en we zullen snel een reactie geven. We gaan in vertrouwen met je verhaal om en alleen een vertrouwenspersoon heeft toegang tot deze mailbox.

HEB JE VRAGEN, OF WIL JE GEWOON WAT KWIJT?

ANDERE KANALEN