PAGEDAL STADSKANAAL

Jaaaaaaaaaa, na drie jaar wachten eindelijk weer terug in het Pagedal: InSight Kerst. En dit jaar scoor jij jouw toegangsticket helemaal gratis! We zien er enorm naar uit om samen de geboorte van onze grote Koning te vieren. Te vieren dat Jezus naar deze aarde kwam, ook voor jou!

InSight Kerst is een avond vol krachtige worship en bekende kerstliederen in een nieuw jasje. Ook is ons eigen InSight Koor weer aanwezig. Een groot koor met enthousiaste jonge mensen uit Noord-Nederland. Spreker Jesse van Melle zal het deze avond hebben over het thema Onze Koning. Dat kleine kindje in de kribbe is ONZE GROTE KONING.

Natuurlijk hebben we nog veel meer verrassingen in het programma die je op 17 december kunt ontdekken.
Al met al een fantastische avond voor alle leeftijden om te bezoeken met je vrienden, jeugdgroep, familie, of gewoon lekker alleen.

 

Praktische info:

  • Voor wie: Voor alle mensen en alle leeftijden
  • Wat: InSight Kerst met muziek door de InSight band en koor, met een spreker en meer!
  • Waar: Evenementencentrum Pagedal, Hoveniersweg 1 Stadskanaal
  • Wanneer: Zaterdag 17 december
  • Hoe laat: De dienst begint om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren open. Kom gerust op tijd, je hoeft je niet te vervelen.
  • Wat kost het: Dit jaar is de entree helemaal gratis.

Verdere info:

  • Parkeren: Gratis voor de entree
  • Rolstoel plekken: We hebben voldoende plek voor mensen in een rolstoel. De stewards helpen graag met het zoeken van een mooie plek.
  • Vrijwilligers: Stichting InSight draait volledig op vrijwilligers. Wil jij meehelpen met de organisatie rondom het kerstevent? Meld je dan aan via de link onderaan.
  • Het hele evenement weekend vanaf Vrijdag 16 december (13.00 uur)  tot en met  Zondag 18 december is er een gebedsruimte aanwezig waar je gebruik van kan maken.
Scoor je gratis tickets via de link hieronder!
Let op: je kunt de tickets direct na bestellen downloaden, daarnaast krijg je ze ook in je mailbox. Mocht je geen tickets ontvangen dan vragen we je opnieuw te bestellen.

Zoals jullie misschien wel weten werken wij binnen InSight met vrijwilligers. Scroll naar beneden om ook vrijwilliger te worden tijdens InSight Kerst.

Het is het elk jaar een uitdaging om de kaarten betaalbaar te houden het is dit jaar gelukt om ze helemaal gratis te maken.
We zijn daarom ontzettend dankbaar voor een groep ondernemers uit deze regio die ons financieel ondersteunen met hun giften en soms hun diensten. Zonder hen geen InSight Kerst, dus bij deze: sponsoren bedankt!

Wil je mee helpen tijdens InSight kerst? Klik dan op de link om je aan te melden als vrijwilliger.