“INSIGHT KERST – IN JESUS NAME.”

Dit jaar kan InSight Kerst samen met familie, vriend, vriendin, hond of kat worden bekeken vanuit je eigen woonkamer. Een stuk veiliger, maar daarom niet minder mooi.

Gelukkig past het geloof voor InSight niet alleen binnen de muren van het Pagedal in Stadskanaal, God aanbidden kan overal, op alle manieren. Dirk Geert van Herk zal deze avond spreken over het thema In Jesus name. Het is een programma boordevol kerstmuziek, worship, dans en storytelling. Verder kun je op deze pagina een watching kit downloaden en er is een speciale Behind The Scenes opgenomen.

Dit jaar dus via een online kerst special, die wordt uitgezonden op 20 december om 19.30 uur via het YouTube kanaal van InSight Worship. 

WE ARE INSIGHT – Watching kit

We are InSight en ja, we hebben het ook over jou. We willen graag, samen met jou, deze avond extra feestelijk maken. Naast de livestream hebben we namelijk ook een watching kit speciaal voor jou, je jeugdgroep, vriendengroep of gezin. De watching kit staat boordevol leuke vragen, tips en een behind the scenes video om je avond nog leuker te maken op 20 december.

Dus downloaden maar!

Misschien moet je nu letterlijk inside (InSight) blijven, maar we hopen dat je dit samen met ons wilt beleven en vooral samen God groot wil maken. Want God verliet de hemel voor ons en verdient toch alle eer, op welke plek je ook bent.

Watching kit


LINK: Antwoorden (niet stiekem spieken hé)

Behind The Scenes @ Insight Kerst 2020

Tijdens de opnames van InSight Kerst 2020 waren Ruben en Anouk aanwezig om te filmen hoe het er achter de schermen aan toe ging. Daar zijn deze.. bijzondere beelden uit gekomen. Neem deze video dus vooral niet te serieus. We willen graag laten zien dat we ondanks de maatregelen toch nog een hele toffe en vooral gezellige dag hebben beleefd met zijn allen!