“INSIGHT IS JONGERENBEWEGING VOOR IEDEREEN DIE ZICH JONG VOELT.”

Bij InSight evenementen zoeken we God in praise en worship, met enthousiasme, toffe muziek en een inspirerende spreker.

OVER INSIGHT

InSight is een jongerenbeweging voor iedereen die zich jong voelt. In 2014 is InSight opgericht door een aantal jongeren die een grote passie voor God hebben. Zij hebben op vele manieren ervaren hoe het evangelie verspreid werd onder de jongeren en werden hierdoor geïnspireerd om zelf ook evenementen te organiseren.

Hierdoor ontstond het verlangen om op een toegankelijke en moderne manier het evangelie te verspreiden voor deze doelgroep. De evenementen worden gehouden in de Baptistengemeente Nieuw-Buinen. Daarnaast werden er in 2015 en 2016 grote kerstevenementen georganiseerd in Sport- en Evenementencentrum Bruinsma te Stadskanaal, die in 2017, 2018 en 2019 vervolgd worden met een nog groter kerstevenement in Pagedal. Ook heeft InSight Worship tijdens Prees Je Hees in 2019 in de jongerentent van opwekking gestaan en was de band een aantal keer te horen op Koningsdag in Stadskanaal.

MISSIE & VISIE

InSight is een jongerenbeweging die evenementen organiseert voor iedereen die zich jong voelt. Het is ons verlangen om het evangelie van God te verspreiden door heel Nederland. Wij willen mensen laten weten wat het geloof betekent en inhoudt. Daarbij maken we duidelijk dat een leven met God de enige weg is.

Tijdens de evenementen is er intimiteit met God de Vader, Jezus Christus de Zoon en de Heilige Geest. Door muzikale aanbidding en een openbaring van het Woord, worden mensen uitgelegd welke hulpmiddelen ze nodig hebben om dagelijks sterk te kunnen staan in een leven met deze drie-enige God.

ONZE MUZIEK

De InSight Worship-band speelt tijdens de evenementen nummers van onder andere Elevation Worship, Bethel Music, Gateway Worship en Hillsong Worship. Ook maken we veel gebruik van Nederlandse vertalingen en spelen we deze in onze eigen stijl. In de aanloop naar evenementen toe proberen we jullie via social media bekend te maken met liedjes die wellicht minder bekend zijn.

Daarnaast zijn we in 2016 begonnen met het schrijven van eigen muziek. Dit resulteerde in onze eerste single Constant God. Later volgde onze tweede single, en tevens het eerste nummer van onze EP: Levend Door Zijn Dood. Deze EP zal op de avond van InSight kerst 2017 beschikbaar komen. In de tussentijd zijn wij steeds vaker te vinden in de studio om te schrijven en te produceren. Houd onze social media kanalen dus goed in de gaten voor nieuwe muziek en de laatste ontwikkelingen!